Hakkari Haber

Millet İttifakı Bileşenleri Yüksekova'da

Cumhuriyet Halk Partisinin başını çektiği Millet İttifakı Hakkari'de seçim çalışmalarına devam ediyor.

Abone Ol

14 Mayıs Genel seçimlere az bir süre kala partilerin seçim çalışmaları sürüyor.

Millet İttifakı CHP Milletvekilleri Mazım Demir Adnan Hatipoğlu Sabır Diri, CHP Hakkari İl Başkanı Mehmet Tunç, CHP Merkez İlçe Başkanı Hurşit Taş seçim çalışmaları kapsamında Yüksekova ilçesinden köy ve mahallelerde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayları ve partililer vatandaşların sorunu ve taleplerini dinleyerek, çözüm önerini sunuyor.

Yapılan ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Hakkari Milletvekili adayı Adnan Hatipoğlu şunları paylaştı.

'' 21 yıllık AKP iktidarında Hakkari il be ilçelerine hiç bir önemli yatırım yapılmadı. Başta Şemdinli ve Derecik ilçelerinin köyleri olmak üzere yol problemleri hala çözülmemiş. Köy yollarının birçoğu hala toprak yol olmasını iktidarın Hakkari'ye bakış açısını gösteriyor. Kentin hala yol sorunu, elektrik sorunu içme ve sulama sorununun çözülmemiş olması vatandaşı AKP den uzaklaşmasına bunun dışında hak hukuk ihlalleri ekonomik durumun giderek kötüleşmesi halkın yeni bir iktidara beklentisinin CHP'de. Bir değişimin şart olduğunu gözlemliyoruz. Kent genelinden elektrik faturaları vatandaşımıza büyük mağduriyet yaşatıyor .Bizim iktidarımızda inşallah bu sorunların hepsine çözüm üreteceğiz. Misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ederiz. '' dedi.