Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yöneticileri, eğitim müfettişleri, birim amirleri, birim koordinatörleri, teknik personel, şef, memur, şoför ve yardımcı hizmet sınıfındaki çalışanlar için düzenlenen kaynaşma yemeğinden sonra toplantıya geçildi.

Birim çalışanları, toplantının başlangıcında, kendilerini tanıtarak görevleriyle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Hakkari'de İş İnsanından Örnek Girişim: Kendi Elektriğini Üretiyor Hakkari'de İş İnsanından Örnek Girişim: Kendi Elektriğini Üretiyor

Daha sonra, eğitim ve öğretimde, başarının yakalanmasında, koordineli çalışmanın önemine değinen İl Müdürü Nurettin Yılmaz, ekip çalışması ve iş birliği ruhuyla başarıyı yakalamanın önemine dikkat çekti.

Kurum personeline hitap eden Müdür Yılmaz, "Siz, kıymetli personellerimizle bir araya gelerek hem moral amaçlı hem de tanışma ve kaynaşma amaçlı bir yemek programı ve sohbetli bir toplantı düzenledik. Sizlerle büyük bir aile gibi birlik ve beraberliğin güzelliği içerisinde, iş disiplini ve iletişim becerileri bakımından daima örnek teşkil eden karakterimizle kurum kültürü ve geleneğine helal getirmeden, hiçbir aksamaya mahal vermeden, devletimizin bize verdiği işleri yürütmeye ve kurumumuza değer katmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle çalışmalarınızda başarılar diler, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.