Akrabalar Arasındaki Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: Bir Kişi Hayatını Kaybetti Akrabalar Arasındaki Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarının 8’inci gününde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda bir şüpheli gözaltına alındı. Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım da "Çember çok daraldı. Elimizde önemli deliller var. Çok kısa bir süre kaldı. Sonuca çok yaklaştık" dedi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor.

'Sonuca çok yaklaştık'

Konuyla ilgili bir şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım konuya dair "Çember çok daraldı" açıklaması yaptı. Yıldırım şunları aktardı:

"Kayıp Narin'i arama çalışmalarında sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var, kızımızı bulacağız. Her şeyi kayıt altına aldık. Çok kısa bir süre kaldı." 

Kaynak: Artı gerçek