25 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Kıskıvrak Yakalandı 25 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Kıskıvrak Yakalandı

Bir kişi, "Lise mezunu, lise terk veya ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen ciddi bayanların aramasını önemle arz ederim" şeklinde bir afiş astı. İlanda ayrıca evlenmiş, ayrılmış ve çocuksuz kadınların da başvurabileceği belirtilmiş. İlanın alt kısmında ise iletişim kurulacak telefon numarası yer alıyor. Bu ilan, görenlerin ilgisini çekti ve çeşitli tepkilere yol açtı.

67 yaşındaki Vedat Köse, ilanı gördüğünde şaşkınlığını dile getirerek, "Böyle bir şey olamaz, aklı başında bir adam bunu yapmaz. Türkiye'de kadın mı kalmadı? Ben 67 yaşındayım, istesem şimdi evlenirim, yeter ki maddi durumun iyi olsun," dedi.

Emine Kul ise ilanı saçma bulduğunu belirterek, "Böyle bir teklifi çok garip buluyorum. Gençliğimizin bittiğini düşünüyorum. Böyle bir kadın arama yöntemi kabul edilemez," şeklinde konuştu.

Özlem Yarbay ise ilanın gerçek olmadığını ve muhtemelen eğlence amaçlı yapıldığını düşündüğünü belirtti. "Bence bu ilan eğlence amacıyla hazırlanmış. Gerçek olabileceğine ihtimal vermiyorum. İlanı asacak kadar düşüşte olduklarını düşünmüyorum. İki telefon numarası bırakmışlar, bu durum daha da şüphe uyandırıyor," dedi.

20240908Aw28312920240908Aw283129 5

Kaynak: İHA