Hakkari’de 570 Temizlik Görevlisi İçin Kura Çekim Tarihi belli oldu Hakkari’de 570 Temizlik Görevlisi İçin Kura Çekim Tarihi belli oldu

Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimler için başvuru kabul süreci devam ederken, AK Parti Hakkari İl Başkanlığına ikinci başvuruyu Dılşad Piruzbeyoğlu yaptı.

Parti binasında AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Piruzbeyoğlu , başvuru dilekçesini başkan Kaya’ya teslim etti Çok kalabalık bir grup ile AK Parti'ye geçen Piruzbeyoğlu’nu kabul eden Başkan Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaya, Hakkari’de böyle güzel insanların , değerli bir aileyi misafir ettikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Kaya, konuşmasının devamında şunları ifade eti. ‘’ Bu dirliğimiz ve birliğimiz daimi olsun. Hakkari’de hepimiz akrabayız. En üstteki mahalleden , en alttaki mahalleye kadar. Birbirine en uzak olan köyler dahi akraba çıkıyor. Bu tablo, bu güzellik aslında başka illerde kimseye nasip olmayan bir urumdur. Rabbim bunları inşallah bunu daha da güzelleştirerek devam ettirir. Çok kıymetli büyüklerim ve kıymetli kardeşlerim Allah nasip ederse 31 Mart’ta Yerel Yönetimler seçimine doğru adım adım yürümekteyiz. Dolasıyla siyasi partiler halka hizmet araçlarıdır. Bizim iddiamız şudur. AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar bütün vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini ve güzelini yaptı ve yapmaya da devam edecektir. Önümüzdeki seçimde Allah nasip ederse biz diyoruz ki Hakkari’mizde belediyemizi almak sureti ile yerel yönetimlerde de, genel hizmetlerde olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde nasıl ki Türkiye’de bugün birçok memlekette tüneller, yollar , köprüler , demir yolları ve denizin altında köprüler ile tüneller ,büyük hastaneler , büyük hava limanları , hastaneler , teknolojide , sağlıkta , eğitimde zirveye doğru yol yürümüş isek bugünde Allah nasip edersen Hakkari’mizde biz de bun zincirin bir halkası olarak 31 Mart yerel seçimlerde o halkaya biz de bir halka takar , o hizmette inşallah bizde adım atar ve bizde istifade edeceğiz. Rabbim nasip ederse 31 Mart’ta Biz belediyeyi Hakkari merkez olarak alırsak, Bunan buna inandığım için söylüyorum. 4 yıla kadar kalmaz nasıl ki Şırnak köy olmaktan şehir olmaya bugün zirve noktasında gelmiş ise Biz de Hakkari’mizdeki 90 yıllarda yaptığımız derme çatma evlerimizden , yapılarımızda ki depreme dayanıklı değildir. Onları değiştireceğiz. Yepyeni yapılar, yeni bir şehir imar edeceğiz. Köylerimizde hayvancılık, tarım, kapılarımızda ticareti ihya edeceğiz. Madenlerimizi yer altında çıkarıp, gençlerimizin iş alanlarına kavuşması için gayret edeceğiz. Yepyeni tekstil tesisleri icra edeceğiz. İlk adımını attık. Otlu köyünde bir tesisimizin temelleri atılmış. Bizleri bugün ziyaret eden bütün büyüklerime ve küçüklerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Dılşad kardeşimizin medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim. Biz belediyeyi güzel bir kardeşimizle beraber kazanacağız. Dılşad beyin gösterdiği önemli bir adımdır. Önemli bir cesarettir. Kendisini ili için , memleketi için , insanları için ben hizmete hazırım adımını atmıştır. Hangi kardeşime nasip olacağını bilemiyorum. Kime kısmet olursa hepimiz onun etrafından kenetleneceğiz. Belediyemizi alacağız. ‘’dedi.

Dılşad Piruzbeyoğlu ise kendisine destek veren bütün akrabalarına teşekkür etti.

Konuşmaların arıdan Piruzbeyoğlu belediye başkanlığı aday adaylığı dilekçesini Başkan Kaya’ya takdim etti.

Pirzubeyoğlu’na babası Orhan Piruzbeyoğlu ve çok sayıda akrabası destek verdi.

Dılşad Piruzbeyoğlu kimdir?

1988 Hakkari’nin Çukurca ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Hakkari’de tamamladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Harita Mühendisliği bitirdi. 2013- 2017 yılları arasında Lisanlı Kadastro bürosunu işletti. 2017 yılında Hakkari İl Özel İdaresinde Harita Mühendisi olarak göreve başladı. Piruzbeyoğlu evli ve 1 çocuk babasıdır.