Son zamanlarda artan intihar olaylarıyla ilgili Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş başkanlığında, muhtarlar ve ilçe esnafıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, kurum amirleri, Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin ve oda üyeleri, muhtarlar ve ilçe esnafı katıldı.

Son zamanlarda ilçede yaşanan intihar olaylarının sebep ve sonuçlarının masaya yatırıldığı toplantıda alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi Psikososyal Destek Merkezi uzamanlarınca katılımcılara sunum yapıldı.

Şemdinli Kaymakamlığın X sosyal medya hesbından yapılan paylaşımda, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle ''İntiharları önleme çalışmaları hakkında bilgilendirme" toplantısı yapıldığı kaydedildi.

Hakkari'de 43 personel alınacak Hakkari'de 43 personel alınacak

Şemdinli Kaymakamı Ali Akber Ateş'in, ilçede intihar olaylarının yaşanmaması için başlatılan çalışmalarının devam ettiği ve aile bireylerine duyarlılık çağrısında bulunduğu ifade edildi.