Maçın başlama düdüğünden itibaren iki takım da oyuna hızlı başladı. 2. dakikada Sivasspor, soldan gelişen bir atakla tehlike yarattı. Rivas’ın ortasında ceza sahası içinde Bomgboye, topu Aboubakar’ın önüne indirdi ancak Uğur Çiftçi, topu uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

İlk yarının ilerleyen dakikalarında, 20. dakikada Murat Paluli’nin sağ kanattan yaptığı ortada Turgunbayev’in kafa vuruşu az farkla dışarı gitti. 25. dakikada Uğur Çiftçi, sağdan kullandığı korner vuruşunda kaleci Erce Kardeşler topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

  1. dakikada Sivasspor, Turgunbayev’in soldan kullandığı köşe vuruşunda Manaj’ın kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti. Ancak, bu sevinç kısa sürdü. İlk yarının bitimine bir dakika kala, 45. dakikada Hatayspor’dan Rivas, ceza yayından uzaktan vurduğu şutta topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.

Maçın hakemleri Mehmet Türkmen, Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Elbil olarak görev aldı. Sivasspor'un kadrosunda Nikolic, Camara, Sonko, Murat Paluli, Uğur Çiftçi, Moutoussamy, Charisis, Rodrigues, Pritchard (Turgunbayev dk. 10), Koita ve Manaj yer alırken, yedekler arasında Ali Şaşal Vural, Menig, Emrah Başsan, Oğuzhan Aksoy, Poungouras, Emirhan Başyiğit, Ziya Erdal ve Barış Nazlı bulunuyor. Takımın teknik direktörü Bülent Uygun.

Hatayspor ise Erce Kardeşler, Ahmet, Kilama, Calvo, Cemali, Görkem Sağlam, Diack, Bamgboye, Pedro, Rivas ve Aboubakar ile mücadele ederken, yedek oyuncuları Bekaj, Abdulkadir Parmak, Strandberg, Recep Burak Yılmaz, Selimcan Temel, Kerim Alıcı, Cengiz Demir, Oğuzhan Matur, Fernandes ve Boutobba olarak sıralandı. Hatayspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay.

Galatasaray, Antalyaspor’u Deplasmanda 3-0 Geçti! Galatasaray, Antalyaspor’u Deplasmanda 3-0 Geçti!

Müsabakada sarı kart gören oyuncular Manaj (Sivasspor) ve Diack (Hatayspor) oldu. İkinci yarıda her iki takımın da galibiyet arayışı sürüyor.

Kaynak: İHA