Hakkari Haber

Temel ve Bor ailesinden taziye mesajı

Hakkari'de beyin tümörü tedavisi gördüğü devlet hastanesinde hayatını kaybeden Şilan Temel'in ailesi acılarını paylaşanlar için taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Abone Ol

Hakkari devlet hastanesinde beyin tümörü tedavisi gördüğü esnada hayatını kaybeden Şilan Temel için taziye teşekkür mesajı yayınlandı.

Temel ve Bor ailelerinin acılarını paylaşanlar için yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

Şilan kızımızın tedavisi ile bizzat ilgilenen doktorlar ve sağlık personelleri başta olmak üzere vefatı ile cenazemizle ilgilenen, cenaze töreninde bulunan, taziyemizde acımızı paylaşan, yardımlarını esirgemeyen aile büyüklerimize, komşularımıza, yurtiçi ve yurtdışından telefonla, maillerle ve sosyal medya aracılığı ile baş sağlığı dileklerini sunan herkese teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız" denildi.

'BU YIL EVLENECEKTİ'

Geçtiğimiz yıl nişanlanan ve daha sonra baş ağrısı şikayeti ile hastaneye giden Şilan Temel'e beyin tümörü teşhisi konulmuştu.
Temel, 17 Ekim tarihinde Kocaeli Umut Tepe araştırma Hastanesi'nde beyin tümörü ameliyatı olmuş, radyo terapi ve kemoterapi için Van bölge Hastanesi'nde tedavileri devam etmişti.

Bu yıl Haluk Bor ile dünya evine girmeye hazırlanan çiçeği burnunda Şilan Temel, rahatsızlanarak Hakkari devlet hastanesine kaldırıldı.

Hastanede bir hafta boyunca müşahade altında tutulan Temel, önceki gün hayatını kaybetmişti.