Yerel Haberler

Üniversitesi Öğrencisi Rojin Kabaiş İçin 15 Gündür Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş (21) için başlatılan arama çalışmaları 15 gündür aralıksız sürüyor.

Abone Ol

Yeni kayıt yaptırarak Diyarbakır'dan Van'a gelen Rojin, 25 Eylül’de yurda yerleşti. 27 Eylül günü yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline gitmek üzere ayrıldığı sırada güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, üstünde eşofmanlarıyla ve telefonuyla ilgilenirken görüldü.

Ancak Rojin'den o günden beri haber alınamıyor. Diyarbakır'dan gelen baba Nizamettin ve anne Aygül Kabaiş, kızlarının bulunması için yapılan arama çalışmalarını yakından takip ediyor. Arama çalışmaları, koordinasyon merkezinde hazırlanan ekipler tarafından hem Van Gölü’nde hem de kıyıda devam ediyor.

Yetkililer, Rojin Kabaiş’in bulunması için her türlü önlemi alırken, aile de umutla bekleyişini sürdürüyor. Yerel halktan da destek istenirken, kaybolan genç kızın bir an önce bulunması için herkesin elinden geleni yapması gerektiği vurgulanıyor.