28 yaşındaki fenomen, Tayland'ın Phuket kentindeki Büyük Buda heykeli önünde poz verirken, vücudunu saran kısa, elastik bir spor kıyafeti giydiği fotoğrafını paylaştı.

Popüler bir dini mekan olan Büyük Buda ve etrafı için ziyaretçilerin bacakları, omuzları ve göğüsleri kapalı olacak şekilde mütevazı giyinmeleri tavsiye ediliyor.

Ancak model, göğüs dekoltesini, karın kaslarını ve bacaklarını dar bir üst ve bisiklet şortuyla sergiledi. Sosyal medya kullanıcıları ise, modelin giydiği açık kıyafetlerin mekana uygun olmadığını söyleyerek eleştirdi. 

Ünlü Şarkıcı Yıldız Tilbe'den şarkı sürprizi Ünlü Şarkıcı Yıldız Tilbe'den şarkı sürprizi

Bir kullanıcı, "Görünüşünü asla yargılamıyorum, bence muhteşem bir vücudu var... ama ben Taylandlıyım ve onun Büyük Buda heykelini görmek için bunu giymesinin oldukça saygısız olduğunu düşünüyorum."

Fitnessfenomen2Jpg I Yr Q Cef0Ke 3 P M Hi B Y Yu Q

"Kıyafet kuralları olduğundan, yerleri veya tapınakları ziyaret ederken omuzlarınızın ve dizlerinizin kapalı olması gerekir. Genellikle bir eşarp ya da peştemal tercih ederiz. Yurtdışına seyahat ediyorsanız lütfen önceden biraz araştırma yapın." dedi.

Diğer sosyal medya kullanıcıları da bu düşünceleri yineledi ve bir tanesi, "Onun bir fitness fenomeni olduğunu anlıyorum ama kutsal bir yer ya da tapınak böyle bir spor salonu kıyafeti fotoğrafının çekileceği yer değil." diye yazdı. 

Üçüncüsü ise, "Tapınakta bunu giymemeliydi, ayrıca oraya gittiğinizde üzerinizi örtmenizi istiyorlar, o yüzden örtülerini çıkardığını düşünüyorum" şeklinde düşüncelerini belirtti.

Fitnessfenomenjpg Vz S F5 Afp E U Gp Z3P Rh72M I A

Kaynak: sözcü