Vali Çelik; Vali Yardımcısı, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve İlgili Birim Yöneticileri İle Birlikte Asayiş toplantısı yaptı. Toplantıya Vali Yardımcısı belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve ilgili birim yöneticileri katıldı.

Vali Çelik, 10-16 Aralık 2023 tarihleri arasında il genelinde meydana gelen asayiş olaylarının analiz ve değerlendirmeleri ile yol kontrol uygulama noktalarına yönelik hazırlanan brifingleri inceledi.

Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde Kadın Çiftçiler Kapya Biber Hasadına Başladı Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde Kadın Çiftçiler Kapya Biber Hasadına Başladı

Vali Çelik; Hakkari'de meydana gelen Hırsızlık olaylarının %71, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddet olaylarının %67 oranda haftalık bazda azalmasında ve dönem içerisinde çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunan 54 şahsın yakalanmasında emeği geçen tüm kolluk görevlilerimize başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.