Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve İlgili Birim Yöneticileri İle Birlikte Asayiş Toplantısı yaptı.

Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz ve ilgili birim yöneticileri ile asayiş toplantısı yapan Vali Çelik, Hakkari genelinde 2023 Yılında ve Aralık ayında meydana gelen olayların analiz ve değerlendirmelerine yönelik hazırlanan brifingleri inceledi.

Hakkari'de Koyun Sürüsüne Çarpan Otomobil: 15 Koyun Telef Oldu Hakkari'de Koyun Sürüsüne Çarpan Otomobil: 15 Koyun Telef Oldu

Vali Çelik,"2023 yılında meydana gelen Hırsızlık olaylarının %11, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddet Olaylarının %9 oranında yıllık bazda azalması ile Aralık ayında meydana gelen Hırsızlık olaylarının %78, Dolandırıcılık olaylarının %24, Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddet Olaylarının %29 oranında aylık bazda azalmasında ve başarılı çalışmaların artan bir ivmeyle devam ediyor. Emeği geçen tüm kolluk görevlilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.