Hakkari Haber

Vali Çelik, Işıklı Seyyar Sahra Hastanesini ziyaret etti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan vekili Ali Çelik, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinin yakınında, bulunan sınırın sıfır noktasındaki Işıklı Seyyar Sahra Hastanesi'ni ziyaret etti.

Abone Ol

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan vekili Çelik ve beraberindeki Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Atilla Dündar, Hakkari Emniyet Müdür İdris Yılmaz, Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Kuzey Irak sınırındaki Çukurca ilçesinin 1815 rakımlı bölgesinde kurulan sahra hastanesinde incelemelerde bulundu.

Vali Çelik, burada Başhekim Uzman Doktor Alptekin Acar’dan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Kuzey Irak sınırında görev yapan sağlık çalışanları ile sohbet edip, istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Çelik, "’Bu mücadeleyi tıpkı zincirin halkaları gibi kenetlenerek birlikte başaracağız. Başhekimiyle, doktoruyla, sağlık çalışanlarıyla devlet denilen şey bir bütündür bu yüzden beraber çalışıp beraber başaracağız. Sağlık çalışanlarının tek yumruk ve tek yürek olarak Mehmetçik ile bir ve beraber olmasından memnuniyeti duyuyoruz" dedi.