Vali Çelik, Yüksekova Küçük Sanayi Sitesi’nde esnafları ile bir araya gelerek, Yüksekova esnafının ihtiyaçları için yeni yapılacak küçük sanayi sitesi süreçleri ile ilgili bilgiler alarak talepleri dinledi. Mevcut Sanayi sitesindeki esnaflarla sohbet edip, işlerinde kolaylıklar dileyen Vali Çelik, Daka ve Yüksekova Belediyesi iş birliği ile yapılan 4,5 milyon tl değerindeki çevre düzenlemesi işinin yapım süreçlerini inceledi. Yerel ekonomiyi desteklemek ve kalkınmayı teşvik etmek amacıyla yapılan çalışmaların önemini vurgulayan Vali Çelik, esnaflara misafirperverlikleri için teşekkür etti.

'VALİ ÇELİK ÖĞRENCİLERLE VALEYBOL MAÇI YAPTI'

Hakkari İHD ve Kayıp Yakınları Daryoş Akgöl için adalet talebinde bulundu Hakkari İHD ve Kayıp Yakınları Daryoş Akgöl için adalet talebinde bulundu

Vali Çelik ve beraberindeki heyet daha sonra ilçedeki yüzme havuzu, halı saha gibi birçok spor dalı faaliyetlerinin olduğu Gençlik Merkezini ziyaret etti. Bitmek üzere olan 3 Milyon tl değerindeki çevre düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Vali Çelik, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin’den spor merkezi hakkında bilgiler aldı. Gençlerin spor yapabilmesi için daha çok alanların oluşturulması gerektiğini belirten Vali Çelik, ilgili birimlere talimatlarını ileterek öğrenciler ile voleybol maçı yaptı.