Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Akalan Köyü'ndeki bozuk yol, yıllardır köy sakinlerinin en büyük sorunlarından biri haline geldi. Yıldırım Keskin, köydeki yol sorununun çözülmesi için belediyeye başvurmasına rağmen herhangi bir sonuç alamadığını belirtti. Muhtarın da defalarca ilgili yetkililere başvurmasına rağmen sorun çözülmedi.

Muhtarın Çabaları Sonuçsuz Kaldı

Akalan Köyü'nde uzun süredir devam eden yol problemi, köy sakinlerinin tepkisini çekiyor. Yıldırım Keskin, muhtarın ve köy halkının defalarca belediyeye başvurmasına rağmen hala bir çözüm bulunamadığını dile getirdi. Vatandaşlar, belediyenin yol bakım çalışmalarını yerine getirmediğini ve bu sebeple çözüm arayışlarına devam ettiklerini ifade etti.

Screenshot 1749339648 1280X720

Köy Halkı, Kendi İmkanlarıyla Çalışmalara Başladı

Belediyeden olumlu bir yanıt alamayan Yıldırım Keskin, köydeki bozuk yolu kendi imkanlarıyla onarmaya karar verdi. Keskin, kendi çabalarıyla başlattığı çalışmanın ardından köy halkının da benzer şekilde yol sorununu çözmeye çalıştığını belirtti. Köy sakinleri, "Belediye yerine biz çalışıyoruz" diyerek, belediyenin sorumluluğunu yerine getirmediğini öne sürdüler.

Fotoğrafçılık Atölyesi ile Yüksekova'da Sanat ve Eğitimde Yeni Bir Dönem Başladı Fotoğrafçılık Atölyesi ile Yüksekova'da Sanat ve Eğitimde Yeni Bir Dönem Başladı

Vatandaşlar, Belediyenin Yardımını Bekliyor

Akalan Köyü sakinleri, belediyeden yol bakım ve onarım çalışmalarının bir an önce yapılmasını talep ediyor. Vatandaşlar, kendi imkanlarıyla çözüm bulmaya çalıştıklarını ancak profesyonel yardım almayı beklediklerini ifade etti. Köy halkı, bu tür sorunların çözülmesi için belediyenin daha aktif bir yaklaşım sergilemesi gerektiğini vurguladı.