Kesinti, Çukurca ilçesi ve Hakkari merkezine bağlı belirli köylerde gerçekleştirilecek olan planlı bakım çalışmaları nedeniyle yapılacak.

Hakkari'de Elektrik Akımına Kapılan İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti Hakkari'de Elektrik Akımına Kapılan İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

Açıklamada, Çukurca ilçesinin tamamı ile Hakkari merkezine bağlı Olgunlar, Üzümcü, Çimenli, Geçimli, Dağaltı, Taşbaşı, Akkaya, Çeltik, Ağaçdibi, Oğul, Kaval, Yoncalı ve Gelinli köylerinin elektrik şebekelerinde bakım çalışmaları gerçekleştirileceği belirtildi. Bu nedenle, belirtilen saat diliminde bu bölgelerde elektrik hizmetinin sağlanamayacağı vurgulandı.

VEDAŞ, bakım çalışmalarının, enerji altyapısının daha güvenilir hale getirilmesi ve kesintilerin en aza indirilmesi amacıyla yapıldığını açıkladı. Elektrik kesintisinin, kullanıcıların günlük yaşamını etkileyebileceği göz önünde bulundurularak, abonelerin planlarını bu doğrultuda yapmaları gerektiği ifade edildi.

Şirket, çalışmalara yönelik anlayış ve sabır gösteren vatandaşlara teşekkür ederken, kesintinin mümkün olan en kısa sürede sona erdirileceği bilgisini verdi. VEDAŞ, enerji dağıtımındaki iyileştirmelerin sürdürüleceğini ve halkın enerji ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek için çalışmalara devam edileceğini de sözlerine ekledi.