Kurulduğu günden beridir. Engellilerin sorunları ile yakından ilgilenen ve ihtiyaç sahibi engelli ve diğer dezavantajlı çocuklara yardım eli uzatan Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği vatandaşlara el uzatmaya devam ediyor..

Hakkari'de Soykırıma Lanet Yürüyüşü Düzenlendi Hakkari'de Soykırıma Lanet Yürüyüşü Düzenlendi

Yapılan destek ile ilgili Açıklamalarda bulunan Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu ise Hayır Severlerimizin Destekleriyle temin ettikleri 500 Adet  Okul çantası ile 100 Adet Kışlık Bot Ayakkabılarını Hakkari'nin Sınır Köyler'de okuyan ihtiyaç sahibi olan Öğrenci Kardeşlerimize   dağıtımları yaptık.. Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği olarak amacımız tüm sınır Köyler'de Yaşayan Özel Gereksinimli ve Dezavantajlı öğrenci kardeşlerimize ulaşıp okul ihtiyaçlarını karşılamaktır .

Coğrafya tanımaksız'ın Derneğimizin imkanları dahilin'de inşallah tüm sınır Köyler'de Yaşayan Öğrenci Kardeşlerimize ulaşmaya ve Hizmetlerin'de Köprü olmaya devam edeceğiz .bize bu Hayır Yolun'da Destek veren Emeği geçen Tüm Yüreği Güzel Hayır Severlerimiz'e Teşekkür eder kalbi Şükranlarımızı sunarız .

Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği