Türkiye, 14 Mayıs’ta sandığa gidiyor. 64 milyon 113 bin 941 seçmenin oy kullanacağı 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği için oy kullanma işlemi gerçekleştirilecek.

Hakkari'de ise 3 milletvekilinden üçünü almayı planlayan Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol) il yönetimi ve milletvekili adayları kent genelinde çalmadık kapı bırakmıyor.

Hakkari’de 3 Yıldır Elektriksiz Yaşayan Aile, Yetkililerden Yardım Bekliyor Hakkari’de 3 Yıldır Elektriksiz Yaşayan Aile, Yetkililerden Yardım Bekliyor

HDP PM üyesi eski dönem Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, HDP İl Eş Başkanı Lokman Özdemir, Hakkari Eski Belediye Başkanları Şükrü Çallı ve Hüseyin Ümit kanaat önderleri, Hakkari Milletvekili Adayı Öznur Bartın ile birlikte Durankaya Beldesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

Beldeye bağlı mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Yeşil Sol adayı Bartın ve beraberindekiler 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

Hakkari Milletvekili Adayı Onur Düşünmez de ilçe örgütü ile beraber Şemdinli ilçesinin; Girka, Salara, Bêgoz, Rûya û Evliya köylerini ziyaret etti.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim