Yerlikaya duyurdu: 'Sibergöz-48' Operasyonlarında 65 Kişi Tutuklandı Yerlikaya duyurdu: 'Sibergöz-48' Operasyonlarında 65 Kişi Tutuklandı

Urfa'nın Suruç ilçesinden Antalya'ya çalışmaya giden Vedat Kurt, iki yıl önce yevmiyesini istediği işyeri sahipleri tarafından işkenceye maruz kaldı. Dişleri sökülen ve elektrikli işkenceye maruz kalan Kurt, daha sonra işyeri sahipleri tarafından uzun bir süre alıkonuldu.

Olaya dair Antalya'da bulunan "Antepli Ahmet Usta" adlı işyeri sahipleri A. T., O. T., S. T. ve A. A. hakkında dava açıldı. Açılan davanın iddianamesinde, bilirkişi raporuna yer verildi. Raporda, işkence görüntülerinin 4 kişinin HTS ve telefon kayıtlarında yer aldığı belirtildi. Antalya Asliye Ceza Mahkemesi'nin iddianameyi kabul etmesinin ardından yargılama başladı. Dört kişinin davada tutuksuz yargılandığı öğrenildi.

TEHDİT EDİLDİĞİ SÖYLEDİ

Kurt, yaşadıklarını sosyal medya üzerinden duyurdu. Kurt, sanıklar hakkında herhangi bir işlem yapılmadığını ve her gün aranarak şikayetini geri çekmesi için tehdit edildiğini aktardı. (MA)