Hakkari Haber

Yüksekova Belediye Spor, TFF Hakkari Amatör Ligi'nde Mücadele Edecek

Yüksekova Belediye Spor erkek futbol takımı, TFF Hakkari Amatör Ligi B Grubu'nda yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor.

Abone Ol

Takım, Hakkari'den katılan 13 takımın yer aldığı ligde, başarılı olması halinde Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme hedefiyle mücadele edecek.

Kura ve fikstür çekiminin tamamlanmasının ardından, B grubunda Yüksekova Belediye Spor'un rakipleri belirlendi. Grubunda toplamda 6 takım bulunan Yüksekova Belediye Spor, Sabri Baran Navşar Spor, Derecik Belediye Spor, Durankaya Belediye Spor, Hakkari Gençlerbirliği ve Şemdinligücü ile karşı karşıya gelecek.

Takım, sezonun ilk maçını deplasmanda Şemdinligücü ile oynayacak. Yüksekova Belediye Spor, grup aşamalarındaki performansıyla play-off'a kalmayı hedefliyor. Play-off maçlarının ardından şampiyon olan takım, Hakkari’yi temsilen Bölgesel Amatör Lig'e yükselme hakkı kazanacak.

Takımın teknik kadrosu ve oyuncuları, üst lige çıkmak için büyük bir motivasyonla çalışmalarına devam ediyor. Yüksekova Belediye Spor'un bu sezonki performansı, yerel futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla takip edilecek.