İstanbul’daki nöbet sürüyor: Direniş mirasını Mazlum, Kemal ve Hayrilerden aldık İstanbul’daki nöbet sürüyor: Direniş mirasını Mazlum, Kemal ve Hayrilerden aldık

Belediye Çalışanlarına Ek Zam Protokolü İmzalandı

Protokol, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Ömer Çimşit ile Hizmet İş Sendikası Yöneticisi Serhat Öztekin arasında %25'lik zam ile imzalandı.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Vekili Ömer Çimşit'in Açıklamaları

Hayırlı olsun diyende bulunan Kaymakam ve Belediye Başkanı Vekili Çimşit, “Zammı biz belediyemizin gelirlerini giderlerini göz önünde bulundurmak suretiyle bulundurmuş bulunuyoruz. İlçenin tüm sorunlarına koşan, çözümdeki mücadele ve emek sarf etmeyen çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu zaman ile bir nebze de olsa çalışanlarımızın yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Hizmet İş Sendikası Temsilcisi Serhat Öztekin'in Açıklamaları

Daha sonra söz alan Hizmet İş Sendikası Temsilcisi Serhat Öztekin, “Bu süreçte kendimizi yalnız bırakmayan herkese minnettarız. Herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. İşçi ve emekçi kardeşlerinin hakları için çaba harcamaya devam ediyor. Yeni haklar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan protokole Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Ömer Çimşit'in yanı sıra Yüksekova Belediye Başkan Yardımcıları, Hizmet İş Sendikası Temsilcisi Serhat Öztekin ve Belediye Personelleri katıldı.