ANFAŞ Fuar Alanı önünde gerçekleştirilen konser, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle büyük bir coşkuya sahne oldu. Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konsere başlamadan önce Aksulu vatandaşlara hitap eden Başkan Muhittin Böcek, 9. Aksu Yağlı Pehlivan Güreşleri etkinliği kapsamında bir araya geldiklerini belirtti. Konuşmasında, “Bana ikinci defa üst üste belediye başkanlığı kazandıran sizlerden Allah razı olsun,” diyerek destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Böcek, Aksu'da yapılacak projelere de değinerek, “Aksu’nun alt yapısını güçlendiriyoruz. Kanalizasyon kokusu sorunu gibi sorunları ortadan kaldıracağız,” ifadelerini kullandı.

20241020Aw312053

Başkan Böcek, Aksu'daki alt yapı çalışmalarıyla birlikte 311 kilometre içme suyu hattı, 2,656 kilometre asfalt yol ve 514 kilometre kanalizasyon çalışması gerçekleştirdiklerini vurguladı. Konuşmasının ardından, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Başkan Böcek'e katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Hadise’nin Özel Kostümüyle Bursa’da Büyüleyici Performans Hadise’nin Özel Kostümüyle Bursa’da Büyüleyici Performans

Zara, konserinde Türk Halk Müziği’nin en sevilen parçalarını seslendirirken, duygusal anlara da imza attı. Sahne performansıyla katılımcılara keyifli bir akşam yaşatan Zara, arabesk eserlerine de yer vererek vatandaşların coşkusunu artırdı. Konser sonunda, Zara, etkinlik için Başkan Böcek ve Başkan Yıldırım'a teşekkür etti.

Kaynak: İHA