Edinilen bilgilere göre, Y.E.A. yönetimindeki 45 AG 656 plakalı otomobil, Y.H. tarafından kullanılan 48 AOP 845 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, A.O.K.’nin kullandığı minibüsle kafa kafaya çarpışarak durabildi. Ardından savrulan minibüs, arkadan gelen T.T.’nin kullandığı 34 NV 9370 plakalı otomobile çarptı.

Direğe Çarpan Otomobil, Park Halindeki Araca Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı Direğe Çarpan Otomobil, Park Halindeki Araca Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Kazanın ardından Y.E.A. ve A.O.K. sürücüleri ile yolcular E.N., O.A. ve S.A. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Ölüdeniz yolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik, polis ekiplerinin yönlendirmesiyle bir süre kontrollü olarak sağlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kazanın kesin nedenleri belirlenmeye çalışılıyor. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Kaynak: İHA