MAGAZİN

Ziynet Sali'nin Unutulmaz Konseri: Duygusal Anlar ve Nostalji Rüzgarları

Dün akşam İstanbul BtcTurk Vadi Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşen Ziynet Sali konseri, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Abone Ol

Geçtiğimiz ay verdiği konserdeki büyük ilginin ardından gelen yoğun talepler doğrultusunda sahne alan Sali, dinleyicilerine muhteşem bir müzik şöleni sundu.

Müzik listelerinde yankı uyandıran yeni şarkısı "Daha Nasıl Sevebilirim" ile gündemde olan Ziynet Sali, sahneye bu şarkının söz ve müziğine imza atan Türk müziğinin efsane ismi Gülden Karaböcek'i davet etti. İkili, nostalji rüzgarları estirerek "Sen Evlisin" ve "Dilek Taşı" gibi klasikleşmiş eserleri birlikte seslendirdiler, izleyicilere keyif dolu anlar yaşattılar.

Konserin en duygusal anlarından biri ise Ziynet Sali'nin Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkısı "Masum Değiliz"i seslendirmesinin ardından gerçekleşti. Sali, cinayete kurban giden İkbal Uzuner’i anarak gözyaşlarını tutamadı. "Bu konser için çok özenle hazırlandım," diyen Sali, "Ama dün yaşanan o üzücü olaylar sonrası o kadar çok ağladım ki elim yüzüm şiş, lütfen kusura bakmayın. Kötülükler bitsin," ifadelerini kullandı. Bu samimi ve içten sözler, dinleyicileri derinden etkiledi.

Konser, hem müzikal zenginliği hem de duygusal yoğunluğu ile katılımcılar için unutulmaz bir deneyim sundu. Ziynet Sali, güçlü sesi ve sahne performansı ile bir kez daha hayranlarını büyülemeyi başardı.