Mobil Uygulama Geliştirme Süreçleri ve Trendleri Mobil Uygulama Geliştirme Süreçleri ve Trendleri

Apple iki farklı katlanabilir iPhone'u test etti!

Katlanabilir iPhone ciddi ciddi geliyor gibi görünüyor. İddialara göre Apple, iki farklı katlanabilir ekranlı iPhone üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Üstelik söylenenlere bakılırsa katlanabilir iPhone modelleri dayanıklılık testine bile tabi tutulmuş.

Apple katlanabilir akıllı telefon sektörüne henüz adım atmadı ancak bu atmayacağı anlamına gelmiyor. Zira bir süredir Apple Car ve Apple Glass haberlerinin arasında katlanabilir iPhone modellerine dair bazı sızıntılar da geliyor. Hatta modellerin tasarımı hakkındaki bazı bilgiler bile sızıntılarda paylaşılmış durumda. Buna göre Apple iki farklı katlanabilir akıllı telefon tasarlıyor ve bu akıllı telefonlardan biri Microsoft Surface Duo gibi bir menteşe ile birbirine bağlanan çift ekranlı bir tasarıma sahip. Diğer bir tasarım ise Galaxy Z Flip gibi dikey olarak katlanabilen bir iPhone'u tarif ediyor. Tasarımları sızıntılara yansıyan iPhone'lar, son iddialara göre ise teste girmiş durumda.

KATLANABİLİR İPHONE'LAR TESTTE

İddialara bakılırsa Apple, Foxconn'un Çin'deki fabrikasında henüz prototip aşamasında olan iki farklı katlanabilir iPhone modelini test etti. Testin ana fikri ise telefonların dayanıklılığıydı. Söylenenlere göre iki farklı katlanabilir iPhone da testlerden geçti. Ayrıca kaynaklar, yukarıda ufak da olsa bahsettiğimiz katlanabilir iPhone tasarımına da yoğunlaştı.

katlanabilir iPhone tasarımı

Apple iPhone SE 3'ü üretime hazırlıyor! Fiyatı ne kadar olacak?

KATLANABİLİR İPHONE'LARIN TASARIMLARINI ANLATTILAR

Kaynaklar, katlanabilir iPhone modellerinden birinin yukarıda da belirtiğimiz üzere Galaxy Z Flip'e benzediğini, diğerinin ise bir menteşe ile birbirine bağlanmış çift ekranlı bir telefon olduğunu söylüyorlar. Şimdi ise merak edilen şey şu; Apple'ın dayanıklılık testi de tamamlanan katlanabilir iPhone için sonraki planı ne? Bunu hep birlikte göreceğiz.