Colemerg Collectiv Trakya'yı salladı Colemerg Collectiv Trakya'yı salladı

Hakkari Belediyesi Ekipleri Hafta Sonu Çalışmalarını Sürdürüyor

Hakkari Belediyesi ekipleri, hafta sonu olmasına rağmen kentin birçok noktasında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Belediye Eş Başkanları Mehmet Sıddık Akış, Viyan Tekçe'nin talimatları doğrultusunda vatandaşların sağlıklı hizmet alması için belediye ekiplerinin ellerinden geleni yaptığını belirttiler.

Belediye Eş Başkanlarından Çağrı

Eş Başkanlar, “Artık güzel kentimize halkımıza layık hizmetlerin zamanıdır. Kentin bütün dinamikleri ile birlikte birikmiş tüm sorunların çözümü için işe koyulduk. Halkımız hizmetin en iyisine layıktır ve elimizde geleni yapıyoruz. Temiz bir Hakkari için herkesin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştular.

Arızaların Giderilmesi

Hafta sonu olmasına rağmen belediye ekipleri kentin birçok noktasında su ve kanalizasyon arızası ile mücadele ediyor. Belediye ekipleri iki haftalık süre içerisinde yaklaşık 40’a yakın su ve kanalizasyon arızası gidererek vatandaşların mağduriyetlerini giderdi.

Yağışların Etkisi

Bir süre önce meydana gelen yağışların altyapıya zarar verdiğini belirten belediye ekipleri, gecelerini gündüzüne katarak bu arızaları kademeli olarak gidermeye çalıştıklarını belirttiler.