Erdoğan'dan 2 bakanlıkta görevden alma ve atama kararları Erdoğan'dan 2 bakanlıkta görevden alma ve atama kararları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan açıklamada, 18 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı. Açıklamaya göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Güney Ege kıyıları, Akdeniz, İç Anadolu (Çankırı hariç), Doğu Karadeniz, Kurdistan ile Kütahya, Afyonkarahisar, Bolu, Düzce, Zonguldak, Tokat ve Ordu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Afyonkarahisar, Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Ankara, Eskişehir, Konya, Yozgat, Bolu, Düzce, Zonguldak, Samsun, Tokar, Trabzon, Erzirom, Qers, Meletî, Wan, Amed, Dîlok, Sêrt ve Riha’da gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Hava sıcaklığının ise, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Kurdistan’ın batısında 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

SARI KODLU UYARI 

Sarı kodlu uyarı yapılan kentler şöyle: “Adana, Artvin, Amed, Erzîngan, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Mereş, Mêrdîn, Rize, Sêrt, Sêwas, Trabzon, Dêrsim, Bayburt, Êlih, Şirnex ve Osmaniye.”