Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Ak Parti seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren AK Parti Hakkari milletvekili adayları, Yeşil Sol Parti'nin seçim bürosunu ziyaret etti.

Şemdinli'de seçim bürosu açılışı kapsamında ilçe merkezinde esnafı gezen AK Parti Hakkari milletvekili adayı Abdulmutalip Özbek, Mehmet Budak ve Hikmet Yaşar, Yeşil Sol Parti'nin seçim bürosunu da ziyaret etti.

Seçim bürosu açılışı sonrasında AK Parti Hakkari birinci sıra milletvekili adayı Abdulmutalip Özbek, Mehmet Budak ve Hikmet Yaşar ile beraberlerindeki bir grup partili ile esnafı ziyaret etti.
Vatandaş ve esnafları gezen Özbek, Budak ve Yaşar, aynı cadde üzerinde bulunan Yeşil Sol Parti'nin seçim bürosunu ziyaret ederek partililerle tokalaştı.

Adayların ayak üstü yaptığı ziyarette, 14 Mayıs seçimlerinde Yeşil Sol Parti'yi rakip olarak görmediğini ifade eden Özbek," Kapım herkese açıktır. Hepimiz kardeşiz. Ülkede tek partili dönem olsaydı hepimiz o partiye oy verirdik. Fakat rekabet tatlıdır. Rekabet olmasa siyasetin tadı olmazdı. Sizlerden ricam bu seçim kardeşçe ve adil şekilde geçsin" dedi.
Sosyal medyaya yayılan ziyaret fotoğraflarına ise "Özbek Açılımı" notu ile paylaşıldı.