AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya öncülüğünde, Kadın Kolları Başkanı Güneş Hayva, Gençlik Kolları Başkanı Rızgar Yusuf Özdemir ve tüm birim başkanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda partili, beş otobüsle Ankara’ya hareket etti.

Büyük coşku ve heyecanla yola çıkan teşkilat mensupları, AK Parti’nin güçlü birlikteliğini bir kez daha göstermek amacıyla kongrede yer alacak. Özel araçlarla ve uçakla da birçok partilinin kongreye katılacağı belirtilirken, AK Parti Hakkari teşkilatının geniş bir katılımla temsil edilmesi bekleniyor.

İl Başkanı Zeydin Kaya, hareket öncesi yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin istikbale ışık tutan güçlü yürüyüşüne Hakkari’den büyük bir katılımla destek veriyoruz. 8. Olağan Büyük Kongre’mizde Hakkari teşkilatı olarak yerimizi alacağız. Yol arkadaşlarımıza kazasız belasız bir yolculuk diliyorum” dedi.

Kardan Ev, İçinde Ateş: Hakkari'de Sıra Dışı Isınma Yöntemi! Kardan Ev, İçinde Ateş: Hakkari'de Sıra Dışı Isınma Yöntemi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştirilecek kongrede, partinin yeni dönem stratejileri ele alınacak ve Türkiye’nin geleceğine yönelik önemli mesajlar verilecek.