Hakkari Haber

AK Parti teşkilatından taziye ziyaretleri devam ediyor

AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, ve beraberindeki parti heyeti Hakkari Merkeze bağlı köyler ve ilçelerde taziye ziyaretlerde bulundu.

Abone Ol

Başkan Özbek, il ve ilçe teşkilatı ilçe, belde, köy ve mezralarda ziyaretlerini sürdürüyor. Yöre halkı ile bir araya gelen Başkan Özbek, vatandaşların talep, sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyerek çözüm buluyor.

Hakkari Merkez Bağışlı köyü Yağmurlu Mezrası sakinlerinden Kudret Yaşar’ın taziyesine katıldılar. Parti teşkilatı daha sonrada trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yüksekova Köprücük köyü sakinlerinden Fevzi Taşkın ve Muzaffer Taşkı’nın ailelerine taziye ziyaretlerinde bulunarak başsağlığı diledi.

Ziyaretlerini sürdüren Başkan Özbek ve beraberindeki il ve ilçe teşkilatı ile Şemdinli ilçesi Belediye Başkanı ve belediye encümenleri sınırında bulunan Derecik ilçesi Samanlı köyünde Yalçın ailesi ve Güney Mahallesinde Cengiz ailesinin taziyesine katıldı.

Başkan Özbek'e ziyaretlerde AK Parti MDK üyesi, Teşkilat Koordinatörü, Avukat Abdulmecit Tarhan, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Avukat Zeydin Kaya,Mehmet Yoldaş ve partililer eşlik etti.