Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilen bir maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle Bayındır İlçe Stadı’nda oynanan maçta, Çeşme Belediyespor 3-1’lik skorla mağlup oldu.

Trabzonspor, Son Dakikada Gelen Golle Başakşehir’i Devirdi Trabzonspor, Son Dakikada Gelen Golle Başakşehir’i Devirdi

Maçın İlk Yarısı Çeşme’nin Üstünlüğüyle Geçti

Maçın ilk yarısında Çeşme Belediyespor, etkili bir performans sergileyerek 34. dakikada Cihat Çakmak’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol, Çeşme Belediyespor’un kontrolü ele geçirmesine ve ilk yarıyı 1-0’lık üstünlükle kapatmasına neden oldu.

Torbalıspor'un İkinci Yarıdaki Yükselişi

İkinci yarıya daha istekli başlayan Torbalıspor, 63. dakikada Kemal Akbaba’nın attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Bu gol, Torbalıspor’un moral bulmasını sağladı. Maçın ilerleyen dakikalarında, 77. dakikada Furkan Parsak’ın attığı golle Torbalıspor, 2-1 öne geçti. Maçın skorunu belirleyen üçüncü gol ise 90. dakikada Burak Küçüköner’in ayağından geldi. Torbalıspor, bu sonuçla birlikte 3 puanın sahibi oldu.

Teknik Direktör Çalış’tan Maç Değerlendirmesi

Maçın ardından Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Ali Çalış, ilk yarıda takımının iyi bir performans sergilediğini belirtti. "Disiplinli, oyun gücü yüksek, topa hakim bir görüntümüz vardı. Bu oyun da bize ilk yarıyı önde kapatmamızı sağladı. Ancak maalesef ikinci yarıda rakibin uzun topları ve kenar ortalarında zaaflar yaşadık. Değişiklikler yaparak tekrar üstünlük kurmak istesek de başarılı olamadık," dedi.

Gelecek Maçlar

Çeşme Belediyespor, gelecek hafta 27 Ekim Pazar günü saat 14.00’de Bucak Belediye Oğuzhanspor’u konuk edecek. Takım, bu maçta taraftarının desteğiyle yeniden galip gelmek için sahaya çıkmayı hedefliyor.

Kaynak: İHA