Göreve başladığı günden beri Çukurca ilçesine değer katan çalışmalara imza atan Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar , söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Daha önce ilçede taziye evi, düğün salonu olimpik yüzme havuzu, sera, Çukurca Taş evleri restorasyon çalışmalarını tamamlayan Dündar, bu defada ilçeye modern belediye binası kazandırdı.

Korkmaz Ailesinin Acı Günü Korkmaz Ailesinin Acı Günü

Kocaeli Körfez Belediyesi ve Karayollarının kısmen destek verdiği belediye binası hizmete girdi.

2800 metrekare alan üzerinde 4 kat olarak inşa edilen belediye binası hakkında, www.hakkariilsesi gazetesi.com muhabirine açıklamalarda bulunan Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar; "Göreve geldiğimizde belediye hizmet binasının çok küçük ve ilçeye yakışmadığını görerek, ilk iş olarak yeni bir hizmet binası arayışına girdik" dedi. Belediye Başkanı seçildiği zaman yeni belediye binasının projesini yaptıklarını belirten Dündar, konuşmanın devamında şunları kaydetti.,

Ensar konuşmasının devamında; ‘’ Küçük imkanlarla başladığımız projeye, Kocaeli Körfez Belediyesinden demir desteği, Kara Yollarından da 200 metreküp beton desteği alarak başladık. Kısa sürede hizmete açtığımız belediye binamızda, çok amaçlı toplantı salonu, yemekhane, nikâh salonu ve misafirhane mevcuttur. İlçemize yakışır bir hizmet binası oldu. İlçemize ve vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah hizmet binamızda ilçemize yaraşır projelerle halkımızın karşısında olacağız.’’ Dedi.