Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Erdoğan konuşmasında pazartesi günü yeni müjdeler açıklayacaklarını söyleyerek "Erdoğan, ''Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz, pazartesi bununla ilgili yeni müjdeleri paylaşacağız'' dedi.

'ERDOĞAN VE CUMHUR İTTİFAKI'NI DEVİRMEK İÇİN SİNSİ PAZARLIKLAR YAPILIYOR'

Seçimler hakkında da konuşa Erdoğan, kendisini ve Cumhur İttifakı'nı devirmek için sinsi pazarlıklar yapıldığını iddia etti: "Şimdi önümüzdeki seçimler için kurulan fiskos masasında ne sinsi pazarlıklar yaptılar. Amaç Erdoğan'ı ve Cumhur İttifakı'nı devirmek. Yerine ne koyacaklar, belli değil. Hadi bunu başardılar gelince ne yapacaklar; bizim yaptıklarımızı yıkacaklar. Her şeyi eskiye döndürecekler. Ekonomiye tefecilere teslim etme sözü verdiler. Terör örgütü uzantılarıyla el sıkışıp güvenliği onlara teslim etme sözü verdiler. Güvenlik

Bahar Candan: 44 Yıl İhtimaliyle Yargılanıyordu, Tahliye Oldu Bahar Candan: 44 Yıl İhtimaliyle Yargılanıyordu, Tahliye Oldu

kazanımlarımızdan vazgeçme sözü verdiler. Küresel savaş baronlarına savunma sanayimizi verme sözü verdiler. Ülkemizin diplomatik gücüne göz dikenlere içe kapanma sözü verdiler."