Doğan, Abdülkadir'in Trabzonspor başkanına "Ben artık bu formayı giymek istemiyorum" dediği gün, formayı üzerinden çıkardığını ve kapının önüne koyduğunu belirtti.

Mali Durum ve Bankalar Birliği'nden Çıkış

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde gerçekleştirilen söyleşide Doğan, kulübün mali durumu hakkında bilgi vererek, Bankalar Birliği'nden çıkmanın 600-700 milyon TL'lik faiz yükünden kurtulmak için kritik olduğunu vurguladı. "Sıkıntılar bitmiyor ama zamanla bu sorunların üstesinden gelmeye çalışacağız" dedi.

A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile Kritik Maçta Karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, İzlanda ile Kritik Maçta Karşılaşacak

Kurumsal Kimlik Vurgusu

Abdülkadir Ömür ile ilgili sorulara yanıt veren Doğan, Trabzonspor’un kurumsal kimliğinin önemine değinerek, "Hiç kimse Trabzonspor’a ondan daha fazla şey katamaz. Her antrenör ve çalışan, parasını alıp gitti. Bizim dönemimizde de benzer durumlar yaşandı" ifadelerini kullandı.

Hakem Tartışmaları

Trabzonspor - Beşiktaş maçı sonrası hakem Ali Şansalan'ı tebrik eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na da değinen Doğan, "Hakem o gün Beşiktaş forması giydi. Trabzonspor'un hakkının yenmemesi için konuşmalar yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

20241017Aw310305 5 860X505

Transfer Süreci ve Şenol Güneş

Teknik Direktör Şenol Güneş’in henüz transferle ilgili bir rapor vermediğini belirten Doğan, "Şenol hoca bize bir liste verirse, ona göre hareket edeceğiz" dedi. Taraftarların isteklerine önem verdiğini vurgulayan Doğan, "Geçmişte sert eleştiriler yapardık, şimdi onların isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ödeme Politikaları

Eski başkan Ahmet Ağaoğlu ile yaşanan ayrılığın nedeninin kendisi olmadığını savunan Doğan, kulüpten ayrılan teknik direktörlere yapılan ödemelerle ilgili, "En düşük ödeme Abdullah Avcı’ya yapıldı" dedi.

Ertuğrul Doğan, geçmiş deneyimlerinden yola çıkarak Trabzonspor'un geleceği için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA