Bu kadronun bu fikstürün üstesinden geleceğine inanıyorum. Her maça aynı konsantrasyonla hazırlanıp, inşallah hepsinden üç puanla döneceğiz” dedi.

Milli Ara Verimli Geçti

Çaykur Rizespor, Bodrum FK Deplasmanında Puan Arayacak Çaykur Rizespor, Bodrum FK Deplasmanında Puan Arayacak

FB TV’de yayınlanan ‘Günün Röportajı’ programında konuşan Kahveci, milli takım arasıyla ilgili olarak, “Bu ara hem benim için hem de takım için çok verimli geçti. İki maçta da gol attım ve milli takımda iyi bir jenerasyon olduğuna inanıyorum. Dünya Kupası için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Zorlu Zeminlerde Mücadele Ettik

İzlanda maçında yaşadığı zorlukları da paylaşan Kahveci, “Zemin oldukça zorluydu, ama sakatlanmadan maçı atlattık ve iyi bir sonuç aldık. Takım olarak mücadelemiz çok iyiydi” dedi.

Gol Hırsı Artıyor

Fenerbahçe’nin Samsunspor ile oynayacağı maçla ilgili olarak, “Hedefim gollerime devam etmek. Samsun’daki zemin de zor ama orada da gol atmayı umuyorum” diye belirtti.

Fikstür Yoğunluğu ve Takım Moralini Değerlendirdi

Fikstür yoğunluğunun futbolculara yarar sağladığını ifade eden Kahveci, “Alıştık bu yoğunluğa, her oyuncunun forma şansı bulması açısından avantajlı. Fenerbahçe, büyük bir kulüp ve kendi evimizde her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz” dedi.

Taraftar Desteği Önemli

Son olarak, taraftarın kendisine verdiği destekten bahseden Kahveci, “Taraftarımız hep yanımda. Onlar ‘İrfan İrfan’ diye bağırdıkça tüylerim diken diken oluyor. Bu destek, performansımı daha da artırıyor” dedi.

Hat-trick Hedefi

Kahveci, Avrupa Ligi’nde hat-trick yapmayı da hedeflediğini belirterek, “Geçmişte Şampiyonlar Ligi’nde bunu başarmıştım. İnşallah Avrupa Ligi’nde de nasip olur” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA