Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hakkari Kadın Girişimciler İcra Kurulu seçimlerinin ardından İl Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimleri dün yapıldı.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen seçimlere, HATSO Genel Sekreteri Fikret Keskin TOBB Hakkari Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.

Seçimlerde Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına Bekir Aşan getirildi. GGK İcra Komitesi üyeliklerine ise Orhan Kahraman, Fatih Ümit, Onur Baran Abbasigil, Salih Sabri Şen, Musa Çatal, Hasan Alkan, Yusuf Demiralp ve Reşat Aşan getirildi.

Seçimlerin ardından kısa bir açıklama yapan TOBB Hakkari Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bekir Aşan, başta Genç Girişimci adaylarına destek veren Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Taş ve İcra Kurulunda kendisine güvenerek destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.

Genç girişimcilerin, yeni fikirlerin ve şehrimiz iş dünyasına adına yararlı projelerin öncüsü olma hedeflediğini belirten Aşan, "TOBB Hakkari Genç Girişimciler İcra Kurulu başkanlığını üstlenmek benim için büyük bir sorumluluktur. Bu görevi Allah’ın izniyle layıkıyla taşıyacağım. TOBB Hakkari Genç Girişimciler İcra Kurulu, biz gençlerin girişimcilik potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmak, iş dünyasına sağlam bir adım atmalarına yardımcı olmak ve Hakkari'nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak için var. Bu amaç doğrultusunda, tüm genç girişimcilere ve üyelerimize destek sağlamak için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Hakkâri'de Kış Hazırlıkları: Vatandaşlar Yaylalarda Süt Alıyor Hakkâri'de Kış Hazırlıkları: Vatandaşlar Yaylalarda Süt Alıyor

Hakkari Genç Girişimciler kurulu olarak Türkiye'nin 81 ilinde kurulan TOBB İl Genç Girişimci Kurulları ile koordine bir şekilde çalışacakları mesajını veren Başkan Aşan, " Genç girişimci arkadaşlarımıza girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere bu görevi üstlendik. İlimizdeki genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ile girişimcilik kültürünün gençler arasında yaygınlaştırılmasına öncülük etmek istiyoruz. Genç Girişimciler Kurulu olarak, çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz. Beni bu göreve layık gören arkadaşlarımız ile Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Hatso yönetim kurulu üyeleri ile çalışma arkadaşlarına, teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.