Kent merkezinde gerçekleştirilen organizasyona AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, Kadın Kolları Başkanı Güneş Hayva ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
Birlik ve Beraberlik Mesajı Verildi
AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, kandil gecelerinin manevi duyguları güçlendiren özel zamanlar olduğunu vurgulayarak, “Bu mübarek gecede vatandaşlarımızla bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
Kadın Kolları Başkanı Güneş Hayva ise, berat kandili’nin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Gençlik Kolları’ndan Dayanışma Vurgusu
AK Parti Hakkari Gençlik Kolları temsilcisi de etkinliğin önemine dikkat çekerek, “Kandil geceleri, dayanışmayı ve kardeşliği artıran özel günlerdir. Bu vesileyle halkımızın yanında olmak bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştu.
Vatandaşlardan Teşekkür
Kandil simidi ikram edilen vatandaşlar, bu anlamlı etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Manevi değerlerin ön plana çıktığı bu özel gecede, Hakkarililer birlik ve beraberlik içinde berat kandili’ni idrak etti.