13 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen 11. Olağan Genel Kurul’da meslektaşlarının desteğini kazanan Canan, Hakkari Valiliği’ndeki İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını Hakkari İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Fatih Çavdar’dan teslim aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Canan, "Genel Kurulda çıkan irade, meslektaşlarımızın iradesidir. Hepimiz buna saygı duyuyoruz. 2019 yılında bu göreve başlarken önemli bir sorumluluk almıştık ve bu sorumluluğu ciddiyetle sürdürmeye devam edeceğiz," dedi.

287163

Hakkari Çukurca Yolunda Pikap Takla Attı: 2 Kişi Hafif Yaralandı Hakkari Çukurca Yolunda Pikap Takla Attı: 2 Kişi Hafif Yaralandı

Hukukun üstünlüğünü ve insan haklarını koruma konusundaki kararlılığını vurgulayan Canan, "Hakkari Barosu son yıllarda çıtasını yükseltti. Hem bölgede hem de Türkiye genelinde önemli bir yere sahip. Amacımız, Hakkari Barosu’nu hak ettiği en üst düzeye taşımaktır," şeklinde konuştu.

Seçim sürecine de değinen Canan, "Yıllardır seçimlerimizi huzur içinde gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte rakibim Dindar Koç ile hiçbir sıkıntı yaşamadık. 1 oy farkla kazandım, ama onun da bu seçimdeki başarısını takdir ediyorum. Bizler meslektaşız ve Hakkari Barosunu temsil ediyoruz," ifadelerini kullandı.

Mazbata töreninde, Canan'a rakibi Avukat Dindar Koç ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Bu birlikteliğin önemine değinen Canan, "Hakkari Barosu’nun birlikteliği devam edecek," diyerek sözlerini noktaladı.

121B7F4D C01A 4B42 8E24 23A6F315B45A4C6B08Ef 1Ee2 47D8 A3Eb F9433E4014C8

Kaynak: yuksekovahaber