Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde faaliyet gösteren; Ölmez Madencilik Şirketi, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Ölmez, Şirket CEO'su Azad Ölmez, Şirketin Genel Müdürü Alper Cenk Kaya ile beraberindeki heyet Yüksekova ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret etti.

Hakkari'de Kadın Güvenlik Korucularına Şiddetle Mücadele Eğitimi Verildi Hakkari'de Kadın Güvenlik Korucularına Şiddetle Mücadele Eğitimi Verildi

Yüksekova Ticaret ve sanayi Odası Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, odayı ziyaret eden Ölmez ve bereberindeki heyetin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özdemir, Meclis Başkanı Timur Sevi, Yönetim ve Meclis Üyeleri ve İş Adamları ile birlikte ağırlandığı belirtildi.

Ziyarette, Yüksekova ilçesinde kurulacak OSB için yapılacak yatırımlar, bölgenin ekonomik ve sosyal anlamda kalkınması Turizm faaliyetlerinin geltirilmesi ve var olan sorunların çözümü için istiaşarelerde bulunduğu kaydedildi.

Ölmez Madencilik Yönetimine, Odaya sundukları desteklerden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür edildi. Ziyaret plaket takdimi ile sona erdi..