Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, Yüksekova ilçesine bağlı Değerli, Dişli, Köycük, Armutlu, Çamdalı, Ağaçlı, Çobanpınar ve Onbaşılar grup köy yollarındaki asfalt çalışmaları ve sanat yapıları üzerinde denetim yaptı. 

Vali Yardımcısı Karadağ, asfaltlama işlemleri kapsamında gerçekleştirilen Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt uygulamalarını ve yol üzerindeki diğer yapıları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında ilgili şube müdürlerinden detaylı bilgi aldı.

I M G 20240727 W A0025 860X505

Karadağ, Yüksekova ilçesinde birçok köyün ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla 30 kilometrelik bir yolun asfaltlandığını belirtti. Hakkari İl Özel İdaresi'nin, köy yollarının konforunu artırarak vatandaşlara güvenli ulaşım imkanı sunmayı hedeflediğini ifade eden Karadağ, kırsaldaki yol ve ulaşım standartlarını iyileştirmek için il genelinde birçok köy yolunu asfalta kavuşturduklarını vurguladı. Karadağ, “İmkanlar dahilinde köylerimize en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz,” dedi.

I M G 20240727 W A0026 860X505

Hakkâri'de Kış Hazırlıkları: Vatandaşlar Yaylalarda Süt Alıyor Hakkâri'de Kış Hazırlıkları: Vatandaşlar Yaylalarda Süt Alıyor