Bu alımlar, GİH (Genel İdari Hizmetler) sınıfı 11. derece ile TH (Teknik Hizmetler) sınıfı 8. derece kadrolara yapılacak. Başvuru şartları ve detaylar ise şu şekilde özetlenebilir:

Genel Başvuru Şartları

Başvuruda bulunacak adayların, T.C. vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, askerlikle ilişiği olmaması ve görevini sürekli yapmaya engel teşkil edebilecek bir sağlık sorunu bulunmaması gerekiyor. Ayrıca adaylar, Devlet Memurları Kanunu'nda belirtilen diğer genel şartları da taşımak zorundadır.

Zabıta Memuru Alımı Koşulları

Zabıta memuru olarak atanmak isteyenler, 2024 KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmalıdır. Başvuru yapabilecek bölümler ise işletme, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, maliye, kamu yönetimi, siyasal bilimler, yerel yönetimler, beden eğitimi ve spor öğretmenliği, halkla ilişkiler ve tanıtım ile iktisat bölümleridir.

Ayrıca, zabıta memuru olmak için özel şartlar da bulunmaktadır:

  • Erkek adaylar için en az 167 cm, kadın adaylar için en az 160 cm boyunda olmak.
  • 30 yaşını doldurmamış olmak.
  • En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak.
  • Daha önce çalıştığı kamu kurumlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak.

Mühendis Alımı Koşulları

Mühendis kadrolarına başvuracak adaylar için inşaat mühendisliği bölümünden mezun olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almak yeterlidir.

Cumhurbaşkanlığı Personel Alımı Süreci: Adım Adım Başvuru Nasıl Yapılır? Cumhurbaşkanlığı Personel Alımı Süreci: Adım Adım Başvuru Nasıl Yapılır?

Dikmen Belediyesi Personel Alımı

Sinop iline bağlı Dikmen Belediyesi, 1-4 Ekim 2024 tarihleri arasında personel alımı gerçekleştirecektir. Başvurular, Türkiye genelinden yapılabilir ve ikamet şartı bulunmamaktadır. Başvuru süreci online e-posta, şahsen veya posta yoluyla gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi ve başvuru kılavuzuna erişmek için ilgili belediyenin resmi internet sitesini incelemek faydalı olacaktır.

Belediye memur alımı kılavuzu için TIKLA