Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef All Star'ın son bölümünde Esra, Batuhan, Dilara ve Barbaros eleme potasında yarıştı.

Şefler yarışmacılardan ilk turda börülce ve bıldırcın kullandıkları tabaklar istedi. Şeflerin değerlendirmesi sonrası ilk turda; Dilara 17, Batuhan 18, Esra 15,5, Barbaros 20,5 puana ulaştı.

Yarışmacılar ikinci turda ise Danilo Şef'in tabağını en kötü şekilde yapmamak için mücadele etti. Yarışmacıların tabaklarının bitirmesinin ardından puanlamaya geçildi. Barbaros toplam 35'e, Batuhan 37,5'e, Dilara 31,5'e, Esra ise 36 puana ulaştı.

MasterChef Türkiye All Star’da elenen yarışmacı Dilara oldu.

Makarna Fabrikası Patlamasında 30 Kişi Yaralandı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti Makarna Fabrikası Patlamasında 30 Kişi Yaralandı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Masterchef'in dokuzuncusu olarak veda eden Dilara, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: İnandığım bir şey var, gerçekten hayatta nasibin neyse onu yaşarsın. Başarılı olmaya gönül vermiş insanın nerede ne şartlarda çalıştığı fark etmez. Bu hikaye bitti, yeni bir hikaye başlayacak. Daha gidecek yolum, yapacak tabaklarım olduğunu biliyordum. Aynı zamanda yoruldum. Yarışma süreci boyunca kimsenin hakkını yemedim, kimsenin üzerine oynamadım.

Yarışmada son 8'e kalan yarışmacılar şöyle oldu; Kıvanç, Sergen, Tahsin, Hasan, Eren, Barbaros, Esra ve Batuhan. DUVAR