GÜNDEM

Millet İttifakı adayları Şemdinli'de çalışmalara devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisinin başını çektiği Millet İttifakı Hakkari'de seçim çalışmalarına devam ediyor.

Abone Ol

Şemdinli ilçesi ve bağlı köylerde vatandaşları ziyaret eden Millet İttifakı Milletvekili adayları Nazım Demir, Adnan Hatipoğlu ve Sabır Diri vatandaşların taleplerini dinledi.

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala siyasi parti ve ittifakların kentteki seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Millet İttifakının Hakkari Milletvekili Adayları Nazım Demir, Adnan Hatipoğlu ve Sabır Diri seçim çalışmaları kapsamında Şemdinli ilçesi köylerinden sıcak karşılanan adaylar buradan toplumun her kesimi ile bir araya gelme fırsatı buluyorlar.

Köyleri ziyaret eden CHP Milletvekili Adayı Nazım Demir'' 20 yıllık Ak Parti iktidarının sonuna gelindiği 15 Mayıs günü ülkede yepyeni bir gün yaşanacağına şahit olacağız Demokrasinin insan hak ve özgürlükleri kapsamında yeni alımlar atılacak. Millet İttifakı ortak bildirisinde açıklandığı gibi ilk yüz günde ülkede yeni baharların olacağı icraatlara imza atılacağız.''

CHP Milletvekili Adayı Adnan Hatipoğlu ise yaptığı konuşmalarda artık insanları küçük gören yardım politikalarına son vereceklerini maddi durumu iyi olmayan ailelere kart sahibi bayan olması kaydıyla her ay asgari ücret kadar maaş ödeneceğini ifade etti.

CHP Milletvekili adayları dan Sabri Diri'de şunları paylaştı. ''AKP iktidarının liyakatsiz atamalarına ve işe yerleştirmelerine son vereceklerini dinimizin de emrettiği gibi işi ehline vererek Liyakatlı insanları işbaşına getireceğiz.''

Ziyarette, CHP Hakkari İl Başkanı Mehmet Tunç, Gelecek Partisi Hakkari İl Başkanı Nevzat Dağlar, Deva Partisi Şemdinli İlçe Başkanı Melhem Gündoğan CHP Şemdinli İlçe Başkanı Hetem Karakoç ve partililer yer aldı.