Gazeteci Gülbin Tosun'un geçen günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren bir paylaşım yaptığı gerekçesiyle işten çıkarıldığı iddiasının ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Tosun, NOW TV'nin kendisini 'zorunlu izne' çıkardığını duyurdu. Tosun, "Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize" dedi.

Sosyal medya platformu X'ten (Twitter) açıklama yapan Tosun şu ifadeleri kullandı:

"Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından #1adımgeriyok"

Tosun'un, geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş'ı eleştiren bir paylaşım yaptığı gerekçesiyle işten çıkarıldığı öne sürülmüştü.

Gülbin Tosun, Mansur Yavaş'ı etiketleyerek şu paylaşımı yapmıştı:

"Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz!! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!!!"

Can Atalay Davasında AİHM'den Kritik Sorular: Türkiye'nin Savunması İsteniyor Can Atalay Davasında AİHM'den Kritik Sorular: Türkiye'nin Savunması İsteniyor

 

Kaynak: Birgün