Ağbaba: 'Hükümet Emeklileri Şezlong ve Şemsiye ile Aldatıyor, Gerçek Sorunları Göz Ardı Ediliyor' Ağbaba: 'Hükümet Emeklileri Şezlong ve Şemsiye ile Aldatıyor, Gerçek Sorunları Göz Ardı Ediliyor'

2 Mart'taki Milet İttifakı toplantısı öncesinde ittifaktaki partilerin cumhurbaşkanı adayına dair görüşmeleri sürerken CHP Genel Başkanı Kemal ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun özel bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya paylaşımı yaparak, Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'nun özel bir görüşme gerçekleştirdiğini, cumhurbaşkanı adaylığının konuşulduğunu söyledi.

Görüşmenin yaklaşıl üç saat sürdüğünü belirten Saymaz'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

RELATED VİDEO
Play Video
"Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu ile bu akşam saat 20’de özel bir görüşme gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun talebi üzerine yapılan bu görüşme Davutoğlu’nun Ankara’daki evinde yapıldı. Görüşme üç saate yakın sürdü. Öğrendiğim kadarıyla görüşmede, Cumhurbaşkanı adaylığı konuşuldu."


En son, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 27 Ocak'ta Ankara'da yaklaşık iki saat süren bir görüşme gerçekleştirmişti. Her iki parti yetkilileri de görüşmenin olumlu geçtiğini belirtirken, Artı Gerçek'e konuşan İYİ Partili yetkililer, tek cumhurbaşkanı yardımcılığının kendilerine verildiği konusunda anlaşıldığını belirtti.