İki farklı büyükşehir belediyesi, çeşitli kadrolar için personel alımı gerçekleştirecek. Acil Tıp Teknisyeni, Diş Hekimi Asistanı/Yardımcısı, Harita Teknikeri, İnşaat Mühendisi, Elektrik-Elektronik Mühendisi ve Bilgisayar Mühendisi gibi pozisyonlar için başvuru süreci ve detaylar aşağıda yer alıyor.

Sağlık Personeli ve Asistan/Yardımcı Alımları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, insan kaynakları şirketi aracılığıyla iki sağlık pozisyonu için personel alımı yapacağını duyurdu:

Devlet Su İşleri'nden Yeni İş işçi alımı: Eski Hükümlüler İçin KPSS’siz Başvuru! Devlet Su İşleri'nden Yeni İş işçi alımı: Eski Hükümlüler İçin KPSS’siz Başvuru!
  • Acil Tıp Teknisyeni: Başvurular, 20 Eylül 2024 tarihine kadar kabul edilecek. Adaylarda aranan şartlar arasında en az 2 yıl deneyim, ambulans koşullarına uyum sağlayabilme ve 18-35 yaş aralığında olma şartları yer alıyor. Tercihen erkek adayların başvuruları değerlendirmeye alınacak.

  • Diş Hekimi Asistanı/Yardımcısı: Bu pozisyon sadece kadın adaylara açık olup, başvurular 20 Eylül 2024 tarihine kadar yapılabilecek. Adayların en az lise mezunu olmaları ve Diş Hekimi Asistanı Sertifikasına sahip olmaları gerekiyor.

KAS Personel A.Ş.’den Teknik Personel Alımı

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel A.Ş. (KAS Personel A.Ş.), toplamda 5 kişilik teknik personel alımı gerçekleştirecek:

  • Harita Teknikeri
  • İnşaat Mühendisi
  • Elektrik-Elektronik Mühendisi
  • Bilgisayar Mühendisi

Başvurular, 20 Eylül 2024 tarihine kadar KAS Personel A.Ş.'ye şahsen yapılacaktır. Adaylarda aranan genel nitelikler; 40 yaşını aşmamış olmak, Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olmak ve vardiyalı çalışmaya uygun olmaktır. Ayrıca, ilgili pozisyonda tecrübeli olmak da tercih sebebi olacaktır.

Detaylı bilgi için KASKİ ve Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuru kılavuzlarını inceleyebilirsiniz.

KASKİ personel alımı başvuru kılavuzu için TIKLA

Antalya Büyükşehir personel alımı başvuru kılavuzu için TIKLA