Bugün açıklanan bu güncel duyuru, işçi alımları ve memur alımlarıyla ilgili sürecin detaylarını içeriyor.

1.500 İşçi Alımı

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 1.500 tarım işçisi alımına dair yedek hak sahiplerinin evrak teslimi sürecinin tamamlandığı belirtildi. Şartları taşımayan adayların listesi ise bugün itibarıyla yayımlandı.

Şartları Taşımayanların Listesi Açıklandı

21 Ağustos 2024 ile 29 Ağustos 2024 tarihleri arasında evrak teslimi yapan yedek hak sahiplerinin evrak incelemesi tamamlandı. Bu inceleme sonucunda, aranan şartlara haiz olmayan adayların listesi kesinleşti ve Bakanlıkça duyuruldu.

35 Personel Alımı İçin Başvuruları başladı.. İşte Şartlar ve Detaylar 35 Personel Alımı İçin Başvuruları başladı.. İşte Şartlar ve Detaylar

İtiraz Süreci Başladı

Aranan şartları taşımadığı belirlenen adaylar için itiraz süreci başlatıldı. İtirazlar, ilanın genel ve özel şartları dikkate alınarak, 23 Eylül 2024 tarihine kadar atama yapılması planlanan birimler aracılığıyla yazılı olarak yapılabilecek. İlgili dilekçeler, birimler tarafından Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü'ne iletilecek. Detaylı bilgilere ve listeye Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bu süreçle ilgili en güncel bilgilere ve listelere Bakanlık Personel Genel Müdürlüğü'nün web sitesinden erişim sağlayabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1.500 işçi alımı duyurusu için TIKLA