• USD 32,66
  • EUR 35,56
  • ALTIN 2.506,82
  • BİST100 10.852
  • BTC 57.270

Dağ Haberleri

dağ haberleri ve güncel dağ gelişmeleri, dağ ile ilgili tüm video, dağ fotoğrafları ve dağ haberleri Hakkari Haber | Colemêrg Haber | Yüksekova Haber sitemizde


Yerel Haberler

Ağrı Dağı’na zirve tırmanışı sonrası dönüş yolunda düşerek hayatını kaybeden İranlı dağcının cenazesi dağdan indirildi.

Hakkari Haber

Hakkari'nin yüksek kesimlerinde yaşayan dağ keçileri, son zamanlarda merkez ve ilçelerdeki yerleşim alanlarına inmeye başladı.

POLİTİKA

Hakkari Belediyesi'ne kayyım atanması hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hukuk da gereğini yapmıştır ve bundan sonra yapmaya devam edecektir" dedi.

Özel Haber

VAN - Dünya Çevre Günü'nde çevre sorunları ve doğaya yönelik saldırılar devam ediyor. Ekolojistler, dağ ve ormanların yok edildiğine işaret...

Hakkari Haber

Hakkari’de duyarlı vatandaşlar tarafından ayak kırığına bağlı bitkin halde bulunan dağ keçisi Van’daki tedavisinin ardından sağlığına kavuşuyor.

Hakkari Haber

Hakkari-Çukurca karayoluna dağdan kopan kayaların düşmesi sorucu yol çift yönlü ulaşıma kapandı. Seyir halindeki bir araç ise kayaların arasında kaldı....

Hakkari Haber

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yoğun yağışlar nedeniyle dağdan kopan kaya parçası ahırın duvarını deldi.

Hakkari Haber

Hakkari Valisi Ali Çelik, Karlarla kaplı Cilo Dağları'nın eteklerinde alın teriyle toprağı işleyen çiftçileri buğday ekimine başladığını söyledi.

Hakkari Haber

Karayolları ekipleri, olası heyelanların önüne geçebilmek için dağcı gruplarla iş birliği yaparak çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari Haber

'Hakkari’nin Çukurca ilçesinin sınır kesimlerindeki dağlık alanlarda doğal olarak yetişen ve baharın habercisi olarak bilinen bitkiler, tezgahları süslemeye başladı.

Hakkari Haber

Hakkari’de etkili olan karla karışık yağmur 3 bin 478 rakımlı Sümbül Dağı’ndan çığın inmesine neden oldu. Devasa çığın Zap suyunun...

Hakkari Haber

'Yüksekova-Van karayolu üzerinde bulunan yeni köprü mevkiindeki dağdan aralıkla karayoluna inen dev kaya parçaları tehlike saçmaya devam ediyor.

Hakkari Haber

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sürü halinde dağ keçileri görüntülendi.

Hakkari Haber

Hakkari’de etkili olan karla karışık yağmur nedeniyle dağdan kopan kaya kütleleri karayoluna düştü.

Hakkari Haber

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yağışlarla beraber dağdan kopan kaya parçaları vatandaşları korkuttu.

Hakkari Haber

Hakkari'de kadınlar, dağlardan topladıkları otları işleyerek hem gelir elde ediyor hem de diğer kadınlara meslek edindirme imkanı sunuyor.

Hakkari Haber

Hakkari'de keşfedilen 3 mağaranın doğa turizmine kazandırılması için çalışma başlatıldı.

Hakkari Haber

Hakkari'de dağdan kopan kayaların düştüğü yol, kısa süreliğine ulaşıma kapatıldı.

Hakkari Haber

Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Kazan Vadisi’nde dağdan düşen kaya parçalarının yaraladığı ayı elektrik arıza ekibi tarafından bulundu.