Belediye'den 15 Daimi Devlet İşçi Alımı Fırsatı: Başvuru Şartları ve Süreci Belediye'den 15 Daimi Devlet İşçi Alımı Fırsatı: Başvuru Şartları ve Süreci

ESPARK ve ESTRAM, çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Ayrıca, Mersin'de Toroslar Belediyesi de farklı unvanlarda personel alımı gerçekleştirecek. Toplamda 71 personel için başvurular alınacak. İşte detaylar:

ESTRAM'da 50 Otobüs Şoförü Alımı

Eskişehir toplu taşıma hizmetlerinde önemli bir rol üstlenen ESTRAM, 50 otobüs şoförü alımı gerçekleştirecek. Adayların en az ilkokul mezunu, D sınıfı ehliyet, SRC 2 ve psikoteknik belgesine sahip olması gerekiyor. Ayrıca, sağlık durumunun toplu taşıma araçlarını kullanmaya uygun olduğuna dair bir heyet raporu da talep ediliyor. Başvurular, 23 Eylül 2024 tarihine kadar kurumun e-mail adresine özgeçmiş gönderilerek yapılabilir.

ESPARK 8 Personel Alıyor

ESPARK, 6 beden işçisi ve 2 itfaiye destek personeli alımı gerçekleştirecek. Beden işçisi pozisyonu için en az ilkokul mezunu olma şartı yeterli. İtfaiye destek personeli için ise adayların 35 yaşını doldurmamış, en az lise mezunu ve B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekiyor. Ayrıca, başvuranların Sivrihisar ilçe merkezinde ikamet etmesi isteniyor. Başvurular, 20-22 Eylül 2024 tarihleri arasında e-mail ile özgeçmiş gönderilerek yapılabilecek.

Toroslar Belediyesi 13 Personel Alımı

Toroslar Belediyesi Personel Limited Şirketi, çeşitli alanlarda personel alımı yapacak. İhtiyaç duyulan pozisyonlar arasında 2 fayans seramik ve karo döşemecisi, 1 diğer sıvacı, 1 taş ve tuğla duvarcısı, 1 beton parke ve bordür taşı döşeme işçisi, 1 beton ve betonarme kalıpçısı, 4 silahsız güvenlik görevlisi ve 3 diğer kaynakçı ile pürmüzcü yer alıyor. Başvurular, 20-22 Eylül 2024 tarihleri arasında yine kurum e-mail adresine özgeçmiş gönderilerek yapılabilecek.

Başvuru Kılavuzları

Kamu sektöründe kariyer fırsatlarını kaçırmamak için başvuru tarihlerini takip etmeyi unutmayın!