Sağlık personeli alımına dair süreç, başvuru şartları ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor. Eylül 2024 dönemine ait sağlık personeli alımı başvuru kılavuzu ve tüm gerekli bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları

Sağlık personeli alımına başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'ndaki genel şartlara uygun olması gerekmektedir. Bunlar:

  • T.C. vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Askerlik ile ilişiği olmamak,
  • Görevini yapmaya engel herhangi bir bedensel ya da akıl hastalığı olmamak,
  • Daha önce herhangi bir kamu kurumundan disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak.

Memur Alımı Başvuru Kriterleri

Alımlar, Sağlık Teknikeri pozisyonu için yapılacaktır ve 9. derece Sağlık Hizmetleri (SH) sınıfı kadroları için geçerlidir. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki niteliklere sahip olması bekleniyor:

  • Tıbbi Laboratuar Teknikleri, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği veya Ameliyathane Hizmetleri önlisans mezunu olmak,
  • 2022 KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Sağlık Teknikeri Maaş Bilgileri

  1. derece Sağlık Hizmetleri sınıfında görev yapan bekar bir sağlık teknikeri, 43.054 TL maaş almaktadır. Bu maaş, sendikalı olma durumu, evli ve çocuk sahibi olma gibi kriterlere göre artış göstermektedir.

Eleşkirt Belediyesi Sağlık Personeli Alımı Başvuru Detayları

Ağrı'nın Eleşkirt Belediyesi'nde yapılacak kadrolu sağlık personeli alımları için ikamet şartı bulunmamaktadır. Türkiye genelinde başvurular kabul edilecek olup, adaylar başvurularını internet üzerinden e-posta yoluyla yapabilecekleri gibi, şahsen veya posta yoluyla da başvurularını belediye adresine iletebilirler.

Başvuru Tarihleri: 23 Eylül - 27 Eylül 2024.

Başvurularla ilgili daha fazla bilgi ve kılavuza erişim için Eleşkirt Belediyesi’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1.480 Kamu Personel Alımı: Başvuru Koşulları Neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1.480 Kamu Personel Alımı: Başvuru Koşulları Neler?

Sağlık personeli alımı kılavuzu için TIKLA